donderdag 27 september 2012

Beter dan...............

gisteren :-)) Goed geslapen, de watten zijn uit mijn hoofd. Mijn neus zit verstopt, ik praat met een nasale stem ( dat is best een beetje leuk). Sinds een paar dagen puistjes........................zou alle rottigheid  viezigheid er op deze manier uitkomen?? De overgang heb ik toch al achter mij gelaten. Vandaag ga ik maar eens wat foto's in albums zetten. Zoals van de vakantie, de trouwerij van mijn zoon en ons dagje uit met de Wereld winkel.
Het middel Hepar Sulfuris helpt mij altijd geweldig om snel van mijn verkoudheid af te komen. Zo ontstaat er geen voorhoofdsholteonsteking waar ik vroeger nogal eens mee te kampen had. Ik ga er dus nog even mee door.

dinsdag 25 september 2012

Verkouden

Woensdag wordt vandaag "hangdag". Ik ben echt snotverkouden, mijn hele hoofd zit vol, neus kriebelt, niezen en krijg weinig lucht. Grote doos zakdoeken naast me en dus niet naar mijn handwerkdames. Ik wil het ze niet aandoen zo'n niezende, met natte zakdoeken lopende "handwerkjuf" om hun heen. We hebben er allebei niets aan op die manier. Plus het risico wat hun lopen om door mij aangestoken te worden. Sorry lieve dames maar volgende week ben ik er weer, fris en fruitig en borrelend van de ideeen.