maandag 9 april 2012

winkelen in eigen kast (voorraad)


dit las ik ergens op een weblog, helaas ben ik vergeten op welke weblog. Ik besefte ineens dat ik dit ook moest gaan doen. Er ligt nl. best het een en ander in mijn kasten, van borduren tot viltpopjes tot breigaren en viltwol , tot lappen en lapjes. Nu ik weer een aantal blogjes over borduren heb gelezen had ik daar erg veel zin in gekregen. Op zoek dus naar een borduurwerk. Nu wist ik dat er nog een borduurwerk lag van Marjolein Bastin waar ik al mee bezig was,nl. zomer. Zoekt en gij zult vinden......................zie hier
 Het is een serie van 4 borduurwerken die heel lang geleden is uitgegeven door het tijdschrift Libelle. Ik heb er 3 gevonden via "2e hands handwerktmarkten" en mis alleen de herfst nog. Maar laat ik nu maar eerst eens de zomer af gaan maken.
Update volgt, want inmiddels alweer een aardig eindje opgeschoten.

4 opmerkingen:

 1. Hier ook nog kasten vol onafgemaakte werkstukken hoor :-) Ooit komt het af. De meeste werkstukken met Jorn gaan wel af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is nu net het leuke aan bloggen. Je ziet iets bij een ander en krijgt ook goesting en (toevallig) heb je al dat gerief toch wel in huis zeker... Zo worden de restjes en vergeten dingen opgewert hé!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi..herkenbaar hoor..Hier liggen ook nog een aantal zelfmaakpakketjes (vilt) te wachten.. Wat ook wel weer leuk is, want als je zin hebt in gezellig fröbelen, kun je zo aan de slag! Al voel ik me soms wel een beetje 'schuldig'..dus dan is shoppen in je eigen kast een erg goed plan!
  En kijk jou nou, met dit prachtige borduurwerk!!
  Hoop voor je dat je de herfst versie ook nog op de kop kunt tikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, ik vond je via de Vlier, leuke blog heb je, ik kijk gauw verder!! Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen