vrijdag 23 december 2011

Kerstborrel

Kerstborrel en het kerstpakket zou dit jaar anders worden dan anders. Nu weet ik meestal wel wat er gaat gebeuren dus was ik al helemaal in de stemming en hoopte dat de anderen dat ook zouden worden als ze zouden zien wat we gingen doen. In ieder geval werden alle stoelen en tafels uit de ruimte weggehaald en bleven er alleen een paar statafels en een hoekje met stoelen over voor de oudere vrijwilligers (boven de 70). Nee grapjas, daar zat ik niet bij :-))) We kregen een workshop van drums and barrels !!!
Helemaal geweldig en de "aanvoerder" van dit spul ongeregeld was Hermien van Drums and Barrels. Ze deed het vol vuur en kreeg ook bijna iedereen mee (ongeveer 100 man personeel en vrijwilligers), behalve de groep bij de stoeltjes.
De muziekinstrumenten die werden gebruikt waren, grote en kleine Surdo's (ik (roze trui) had een grote natuurlijk)


Tamboerijnen, kleine trommels, olievaten en een soort koeienbellen, (weet de naam niet meer). Wat hebben wij een herrie gemaakt en wat vond iedereen het super.  Iedere groep studeeerde zijn eigen melodietje in en daarna samen. Op het eind komt er nog wat leuks uit ook. Na het trommelen en een hapje en een drankje, de kersttoespraak van de locatiemanager en dan eindelijk het kerstpakket. Maar er was geen kerstpakket............iedereen kreeg een envelop met een leuk bedrag aan VVVbonnen waar de mensen erg blij mee waren. Zo ging een ieder blij en vol adrenaline naar huis. De volgende dag waren er zelfs collega's die met de blaren op hun handen op het werk verschenen.(hihihi) Beetje te fanatiek geweest misschien............??
Een heleboel personeel heeft Gerda de volgende dag bedankt voor de leuke workshop en willen volgend jaar wel weer zoiets. Er was saamhorigheid en geen "geroddel" en klieken in kleine groepjes. We gaan voor "samen" "beter" "hoffelijk" Zoals de kernwoorden zijn voor het komende jaar. Een vrijwilliger voegde de daad bij het woord en hielp Gerda "hoffelijk" van haar stoel af na de speech.

1 opmerking:

  1. Dat was dus wat je noemt een oorverdovende Kerstborrel....Groetjes, Diny

    BeantwoordenVerwijderen