zondag 12 februari 2012

10 februari 2012 "warme truiendag" Textielmuseum Tilburg

Op faceboek las ik het bericht dat je op 10 februari gratis het Textielmuseum in Tilburg in mag, als je breiwol of breinaalden meebrengt. Dit in het kader van "Warme Truiendag". Tevens natuurlijk promotie voor het Textielmuseum. Meteen handwerkvriendin Lydia gemaild en jahoor die wilde graag mee. We hebben een hele leuke en gezellig dag gehad. Hieronder een fotoverslag. Wat nog een leuke bijkomstigheid was..............ach, kijk maar verder....................


Eerst gingen we de shop in natuurlijk (veel te duur allemaal) en daarna een bakkie koffie in de breihoek van "Bij Mommers". Terwijl wij genieten van een cappucino komt er een cameraman en een verslaggeeftser vragen of ze bij ons aan tafel mogen zitten. Tuuuurlijk zeggen wij :-)). Ze gaan de dame van de PR van het museum intervieuwen. Leuk vonden wij dat. Het moest 3x over :-)) schuld van de cameraman!
Wij breien verder en na 5 minuten gaan ze een mini rondleiding doen.

Later op de ochtend komt de dame van de PR, Floor, met Lydia praten en vraagt de verslaggeefster of ik haar wil leren breien. Ze kon echt niet breien!! Er zijn hier stukjes van opgenomen voor een uitzending bij omroep Tilburg, LOTT. Het komt op hun website te staan en op de website van het Textielmuseum. Maaaaar wel pas over 2 weken......................dan is het carnaval voorbij......................hahhaha. Mijn dag kon niet meer stuk. Helaas zijn er geen foto's van gemaakt want Lydia was druk in gesprek met Floor. Zodra het filmpje verschijnt zet ik het op mijn weblog!

Wordt vervolgd met meer foto's van het museum.Geen opmerkingen:

Een reactie posten