dinsdag 7 februari 2012

Bloemenkinderen van de lente

  Dit boekje heb ik gekocht bij een 2ehands boekwinkeltje wat gevestigd was in een omgebouwde garage bij het woonhuis. Alles moest weg, 1euro voor elk boek wat je kocht!!  Gerda en ik gingen allebei een kant op en ik vroeg zo terloops.................als je iets ziet van Marjolein Bastin of zo hou het dan apart. Ze riep me bijna meteen "dit is misschien ook iets wat je leuk vindt"  Jazeker!!!!! Dat werd extra goed zoeken natuurlijk, maar het bleef bij dit ene boekje.
Op internet ging ik zoeken naar een plaatje van het boekje om het hier te kunnen plaatsen. Kom ik terecht bij De Rode Kater daar kost het boekje maar liefst €7,50. Dat is dus een leuke winst :-))
Nu is bij mij wel meteen de verzamelkoorts ontstaan dat snap je zeker wel. Ik wil deze kleine serie compleet hebben, in het Nederlands. De prijs moet wel onder de €5,00 zijn anders gaat de koop niet door. Zo goedkoop mogelijk, dat is het spannendst.

2 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om te snuffelen in 2e hands winkeltjes. je weet nooit voor welke verrassingen je komt te staan. Ik hoop dat het je lukt om de serie bij elkaar te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bofje, ik hoop dat je ze vindt voor de voor jouw juiste prijs. Ik heb ze allemaal in het engels, maar ik wil ze niet kwijt.
    Weet je dat een aantal van deze gedichtjes ook op muziek is gezet heel lang geleden, die boekjes zijn erg duur en ook erg oud, maar het is wel een leuk weetje.
    Groetjes, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen