donderdag 8 maart 2012

Museum Plus Bus

De MuseumPlusBus stond afgelopen maandagochtend bij De Loericker Stee in Houten voor de deur. Ik ben als begeleiding meegeweest naar de Hermitage in Amsterdam. De bus was vol! Bewoners van het wooncentrum, de aanleunwoningen en De Gordel van Smaragd hebben een fijne dag gehad. Het is alleen jammer dat de tijd nogal krap is, voor sommigen zou het net een halfuurtje langer moeten zijn. Maar, een gegeven paard......... Dit wordt door het jaar heen georganiseerd door een 12 tal musea in samenwerking  met de bankgiroloterij  , voor senioren in verzorgingshuizen.
De lunch was ook heerlijk en keurig verzorgd. Melk of karnemelk, romige tomatensoep, een broodje kaas en een broodje ham en daarna nog koffie of thee.
De mevr. die aan mij was toevertrouwd heeft fantastisch genoten. Wat waren de schilderijen mooi zei ze, het was af en toe net of je de stof van de jurken zo kon voelen, of ze over de rand van het schilderij heen hingen.  Als een bewoner zo kan genieten, dan geniet ik mee. Het was een heerlijke dag.!

3 opmerkingen:

 1. Hallo Caroline,
  Leuk dat je op mijn blog was! Ik ga ook eens bij jou rondneuzen, gezellig...
  Leuk zo'n uitstapje met de museumbus!
  Fijn weekend! Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Caroline, bedankt voor je leuke berichtje en het volgen van mijn blog! Jouw blog ziet er ook erg gezellig uit, ik ga gauw verder lezen bij je!
  Wat een heerlijk uitstapje voor de mensen van het wooncentrum, geweldig genieten zo'n dag!
  Lieve groet, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk voor de bewoners om zo'n uitstapje te kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen