dinsdag 1 mei 2012

Koninginnedag Lunteren2


Nog even wat spulletjes laten zien, die we gisteren gekocht hebben op de "kleedjesmarkt" in Lunteren!


Allemaal naar rechts met het hoofd en mijn boeken bekijken hahahaha. Foto staat goed opgeslagen maar hier komt hij er zo uit. Ik snap het niet. Affijn de boeken kosten €0,50 per stuk

Het boek, €0,50, de kaarsjes 9 kleuren totaal in verpakking van Ikea, nog nieuw dus. € 0,50. Ook nog nieuw in verpakking een Mandala van metaal (verkopen wij in de wereldwinkel) waar je allerlei symbolische figuren mee kan maken €0,20 Het plateau en de schelpen die had ik al :-))

Een mandje waar de tijdschriften in kunnen €0,50, 3 leuke bakjes voor plantjes in de tuin €1,00. Het strohoedje €0,50 (bril hadden we al) wit lantaarntje (waar kaarsje in kan) was in verhouding duur..........€1,50

Zo'n koninginnedag wil ik volgend jaar weer!!

6 opmerkingen:

 1. Goeie buit! Leuk hoor, zo'n markt! Voor wat betreft de foto bij selecteren van het gewenste bestand hou je de rechter muisknop ingedrukt en dan kies je rechts- of linksom draaien dan plaats je het geselecteerde bestand in je bericht. Succes! Groetjes, Alexandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig, dat we zo kunnen mee-genieten!
  De foto's geven echt zo'n koninginnedagsfeer weer :-)

  Groetjes van Marja (mooi handw)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens leuk "shoppen".
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een 'buit'. Ik kan me voorstellen dat je dat volgend jaar weer wil.
  Als je eens ooit de oplossing weet voor die zelfdraaiende foto's, kun je me dan een seintje geven? Ik heb er ook last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke schatten heb jij mee naar huis genomen!
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen