dinsdag 1 mei 2012

Koninginnedag in Lunteren 1

Wij hebben dit jaar Koninginnedag gevierd in Lunteren, bij schoonzus H. Voor bij de koffie hadden we natuurlijk "Oranje" tompouce meegenomen. Het weer werkte ook fantastisch mee en we popelden om naar de kleedjes markt te gaan. Wat een mazzel, er reed net een auto weg toen wij aankwamen, we stonden dus nog dichtbij ook!Alles was heerlijk ruim opgesteld en men krioelde niet over elkaar heen.
Waar kijkt Gerda naar.............................


een hoedje voor mij, tegen de zon :-)) lief he...........

Dit was een gezellige en hele goedkope kraam. Hier hebben we mooie dingen gekocht!

                                            eigenlijk was het ook de leukste kraam van het veld!!

een hapje en een drankje op het "terras"

Er werden volop demonstraties gegeven, zoals judo, turnen en volleybal. Voor de kinderen waren er springkussens, een waterglijbaan, een minivoetbalveld en een rodeostier.


Met volle tassen keerden we huis autowaarts om vervolgens naar "Portofino" te gaan om een ijsje te eten, waar schoonzus en vriendin altijd zo over opscheppen. Het was er razend druk, maar we hadden een plaatstje in de schaduw. Vriendin A. ging mee vanaf de kleedjesmarkt (waar we haar tegenkwamen) en haar dochter I. schoof na een smsje ook gezellig aan. We kennen elkaar allemaal dus dat was kletsen. Nu zijn we helaas vergeten een foto van ons IJS(je) te maken. Als afzakkertje kwam er nog een cappucino met een likeurtje en daar hebben we wel een foto van :-)) Dames jullie hadden gelijk het is hier super ijs eten en cappucino drinken.
Bij schoonzus thuis alle aankopen van elkaar bekeken, wat bubbeltjes water gedronken en toen moe maar voldaan terug naar huis. Het was een super dag!!
In het volgende blogje onze aankopen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten