vrijdag 15 juni 2012

Klaprozen en meer in Houten

Nog even doorborduren op het vorige logje :-)) Maar dit zijn klaprozen!

Dit klaproosveld, met o.a. kamille en koolzaad ligt naast het spoor en woonhuizen. Ik rijd er 1x soms 2x p.w. langs naar mijn werk in Houten. Iedere keer is het weer genieten en wil ik foto's maken, maar evenzo vele keren doe ik het niet.

Tot gistermorgen......................de grasmaaier er zijn rondjes trok. *Schrik*  Waarschuwingslichten van de auto aangezet en langs de kant gaan staan. Ik had alleen mijn kleine camera in mijn tas. Maar het bloeiende grasmatje staat erop!!

Er was trouwens nog een Mevr. aan het foto's maken en zij had wel haar "grote" camera bij zich :-))

De foto's zijn gemaakt 's morgens vroeg zo ongeveer rond 8.00 uur. Toen ik om 17.30 naar huis reed was alles weg...........snif, snif

6 opmerkingen:

 1. Zo zonde dat ze dat dan maaien, gelukkig heb je nog foto's kunnen maken.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maaien moet natuurlijk om de wei gezond te houden. Maar of het juist nú moet? Je hebt er in ieder geval van kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!
  Ik moet er dringend gaan plukken, want straks zijn ze allemaal weg. Ik wil de bloemblaadjes drogen om te verwerken in handgeschept papier.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wel eens hele bossen geplukt om thuis in de vaas te zetten. Maar dat is het niet, in de wei is het veel en veel mooier en binnen zijn de bloemer ook binnen een dag dood. Zonde dus. Maar papier scheppen lijkt me wel heel erg leuk om eens te doen.

   groetjessss

   Verwijderen
 4. Wat kun je genieten van zo'n mooie grasstrook langs de weg, een feest aan bloemen en grassen. Fijn dat je op tijd zag dat het gras gemaaid werd, zo kon je op het laatste moment nog net even deze pracht vastleggen om van te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. binnen korte tijd staat alles er weer

  BeantwoordenVerwijderen