zondag 3 juni 2012

Niks mis.................

met mij  :-)) Alleen ben ik altijd druk met van alles en heb ik regelmatig hoofdpijn en dan denk ik soms.............nee, ik ga breien ipv. een logje schrijven. Sorry vaste lezers, maar dat ben IK.
Ik beleef van alles en nog wat om hier te vermelden, maar dat doe ik dan weer niet, omdat ik daar op dat moment even geen zin in heb. Ik ga ook niet zeggen dat ik mijn leven ga beteren want ik ben nu eenmaal wie ik ben en dat is al 57 jaar zo. Ik ben van de hak op de tak, weleens pessimistisch maar vaker optimistisch, meestal goed gezind en soms ook een bankhanger. Maar de meesten die dit lezen herkennen dit vast wel. Doorgaans ben ik een gewone aardige en gezellige vrouw.

Genoeg nu !! Ik ga eens even bijpraten!!

5 opmerkingen:

 1. Gewoon doen wat je doen wilt Caroline!
  Een weblog bijhouden is leuk maar geen verplichting, vindt ik, soms heb ik ook geen zin om iets te plaatsen. Het moet wel leuk blijven!
  Sterkte met je hoofdpijn, dat lijkt me heel vervelend als je daar regelmatig last van hebt, luister maar naar je lichaam.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik aan het leren..............luister (meer) naar je lichaam. Ik ben al heel goed op weg, maar soms vergeet ik het weer!! :-))

   Verwijderen
 2. Groot gelijk.
  Je moet doen waar je zin hebt.
  Voor verplichtingen, zijn we te oud geworden. Mag ik dat zeggen? Ik ben nog een jaartje jonger dan jij, maar we voelen ons natuurlijk (soms)nog 30, niet?

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat 30 voelen, dat is het hem juist. Je hoofd gaat niet gelijk met je lijf hihihi. Als men vraagt hoe oud ik ben moet ik altijd nadenken :-))

   Verwijderen
 3. Een blog is voor je plezier, en geen verplichting. Dus lekker doen zoals je het wilt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen