zondag 12 augustus 2012

Vakantiepuzzelen

Al van kinds af aan houd ik van puzzelen. Mijn vader was er ook gek van. Na zijn pensionering ging hij puzzels kopen bij de kringloop en bracht ze dan weer terug als ze gemaakt waren. Hij schreef op de doos hoeveel stukjes er misten, of dat ze helemaal compleet waren. Als ik op visite kwam en er lag zo'n puzzel op tafel, dan kon ik er niet voorbij lopen zonder een stukje aan te leggen. Als het te lang duurde dan werden mijn vader en ik tot de orde geroepen!! Heerlijk dat puzzelen, je kan je er helemaal in verliezen. In mijn kast staan dan ook puzzels van 1000 tot 2500 stukjes. Ook nog puzzels van de kinderen, die nu natuurlijk gemaakt worden door de kleinkinderen :-))

In ons vakantie huis vond ik in de werkkamer een geweldige puzzel van 1000 stukjes. Meteen mee naar beneden genomen en op tafel alle kantstukjes gaan leggen. Het is een Comic puzzel van King, het Cruiseschip (niet de fijnste omdat alle stukjes ongelijk zijn,over andere puzzelstukjes heen vallen en rare vormen hebben.) Het liefst heb ik Jigsaw stukjes. Vorige week waren er een aantal dagen dat het niet van dat hele mooie weer was en heb ik veel aan tafel gezeten. De puzzel is klaar!  Thuis puzzel ik eigenlijk nooit meer, ik gun me de tijd niet, want het werkt voor mij verslavend. Maar voor deze vakantie was het prima! Ik heb weer 'ouderwets'  GENOTEN!!


Nog veel te doenhet schiet al aardig op

links boven zit erin

links onder ook klaar

het allerlaatste stukje :-))

af !!!

Het was heerlijk om weer eens te puzzelen. Maar nu ga ik weer lezen en handwerken!!

4 opmerkingen:

  1. Puzzelen, het is gewoon heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O....ik heb er wel voorgestaan in de winkel, de puzzels van King maar die durf ik niet aan! Ik ben ook een puzzelgek, maar dan alleen jigsaws. Meestal beperk ik me tot maximaal 1500 stuks. En als ik ze zelf koop, zoek ik altijd naar puzzels met zo weinig mogelijk stukken water of lucht. Landkaarten doe ik graag. Nu ligt al meer dan een jaar de http://www.toysxl.nl/p/speelgoed/puzzels/ravensburger/puzzel-chocola-1000-stukjes te wachten. Lekker joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is ook heerlijk! Kan ik nooit mee ophouden als ik er eenmaal aan begin!

    BeantwoordenVerwijderen