donderdag 16 augustus 2012

Wol en lapjes

Gisterochtend ben ik naar Dalen geweest. Dit speciaal voor de www.breiweb.nl/ winkel en de lapjeswinkel van MiepKiers. Ik ben geslaagd moet ik zeggen :-))

Geen foto van binnen in de winkel. Ze zijn druk aan het verbouwen. Er komt voor in de winkel een Franse wijnen afd. en achterin de winkel gaat de afdeling garen en borduren verder.

Op de website had ik gelezen dat er heel veel garen afgeprijsd was . Nou dat klopte hoor............3 bollen sokkenwol voor €10 en de achterste, Puur Lana van Scheepjes was maar €9.00 voor 10 bollen.
Leuke buit vond ik eigenlijk wel.

Dit is de winkel van Miep Kiers, ook in Dalen. Ik wilde gaan kijken voor Quiltlapjes. Maar waar kom ik uiteindelijk mee de winkel uit.................

kussenpanels voor mijn werk. Leuk voor de markt wat kerstkussens maken. Voor mezelf heb ik stof gekocht van verschillende soorten uiltjes om kaarten mee te maken. Zo leuk, ik kreeg acuut weer zin om hiermee te beginnen. Ik heb vandaag besloten om morgen weer terug te gaan, (ik werd helemaal lyrisch in die winkel) want er waren nog veel meer leuke voorstellingen op stofjes. Dat is moeilijk uit te leggen maar misschien dat jullie het snappen als je haar website ziet. Anders nog even geduld totdat ik de eerste kaarten af heb!!
Miep verkoopt niet alleen stofjes, maar ook babykleding en dames- en heren ondergoed. Ook is er achterin de winkel van dat heerlijk ouderwetse garen voor boerensokken voor in de klompen!
P.s. misschien ga ik ook nog wel even wol kijken uhhhh kopen :-))

4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke aanwinsten!
  Ik ken beide winkels. Leuk! Moet ook nog maar even op strooptocht :-).
  Veel plezier weer morgen!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zit in Luilekkerland! Wat een super aankopen, natuurlijk ga je morgen weer, de buit is nog niet binnen als ik naar de winkelfoto zie. Veel plezier in Dalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, dat je zoveel plezier beleeft bij je aankopen. Zien er winkels uit waar je wel elke dag iets leuks kan bijkopen.... Kijk al uit naar wat je er allemaal mee gaat maken...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen